Tarsus »

Tarsus’ta "Trafik Kurallarına Uymanın Önemi"

Tarsus Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ile işbirliğinde "Trafik Kurallarına Uymanın Önemi" konulu seminer gerçekleştirildi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER-  Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Tarsus Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ile işbirliğinde "Trafik Kurallarına Uymanın Önemi" konulu seminer gerçekleştirildiği bildirildi.

Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre eğitim salonunda düzenlenen seminere, haklarında denetimli serbestlik tedbiri bulunan 41 yükümlü ile denetimli serbestlik personeli katıldı.

Tarsus Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amiriliği`nde görevli polis memuru Alper Karagöz`ün slayt sunum eşliğinde verilen seminer de, trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri kullanımının hayati önemi, trafikte uyulması gereken hız sınırları, güvenli sürücülük, motosiklet- elektrikli bisiklet vs. kullanımında dikkat edilmesi gerekli en önemli hususlar, trafik kazalarından korunma ve trafik kazası sonrası alınacak emniyet tedbirleri, trafik kazalarının sebep ve sonuçları gibi trafikte uyulması gereken genel kurallar hakkında bilgi verdi. YKB


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.