Çamlıyayla »

YEREL ESNAFA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca "Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnaf ve Zanaatkarlarına Sahip Çık" kampanyası başlatıldı


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Haber-"Alışverişini Esnaftan ve Zanaatkarlardan Yap"

Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca "Alışverişini Yerel Esnaftan Yap, Esnaf ve Zanaatkarlarına Sahip Çık" kampanyası başlattı.

Oda başkanı Mehmet Emin SAKALLI, yaptığı açıklamada, küçük esnafın büyük mağaza ve marketlere rağmen ayakta durmaya çalıştığını söyledi.

Esnafa destek verilmesi amacıyla kampanya düzenlediklerini hatırlatan Sakallı, "Çamlıyayla halkının alışverişini yerel esnaftan ve zanaatkarlarından yapmalarını istiyoruz. İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu 'biraz burada oyalansın' diye emanet ettiğimiz yerel esnafımızın ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olmak zorundayız. Çünkü 800 yıldır devam eden ahilik geleneğimiz de bunu gerektirmektedir" dedi

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.