Tarsus »

Yürüyen Merdivenlere Zarar Verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan bir üst geçitte bulunan yürüyen merdivenlere kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verilerek kullanılamaz hale getirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Devlet Hastanesi Ek Bina yanında bulunan Sunay Atilla üst geçidindeki yürüyen merdivenlere kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verilerek kullanılamaz hale getirildi.

 

Konu ile açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, " Sunay Atilla üst geçidindeki yürüyen merdivenlere bazı kendini bilmez art niyetli kişiler tarafından zarar verilmektedir. Son olarak yürüyen merdivenlere demir, tornivada gibi benzeri maddeleri atarak çalışması engellenmiştir. Meydana gelen arıza nedeniyle yürüyen merdivenlerin parçaları yurt dışında getirildiği için onarımı uzun sürmektedir. Bu aksaklıktan dolayı hemşerimizin affına sığınıyoruz. Bu tür davranışların sergileyenleri gördükleri zaman polis 155 veya 153 zabıta şikayet hatlarına bildirmelerini istiyoruz. Hayırlı günler diliyorum." ifadelerini kullandı. 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.