Erdemli »

Mersin'de 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, jandarma ekiplerince yapılan baskında gümrük kaçağı 3 bin 70 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erdemli de jandarma ekiplerince bir eve yapılan baskında, gümrük kaçağı 3 bin 70 paket kaçak sigara ele geçirildi.


Alınan bilgilere göre, bir evde kaçak sigara olduğu istihbaratını alan jandarma ekipleri, Kargıpınarı Mahallesi'nde Ş.D. adlı şahsın ev ve iş yerine baskın düzenledi.


Yapılan baskında, çeşitli markalarda 3 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, ev sahibi  Ş.D. gözaltına alındı. 




 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.