Güncel »

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan Mersinli polis Yılmaz Bozkurt şehit oldu

Motosikletli iki teröristin silahından çıkan kurşunların hedefi olan Mersinli polis Yılmaz Bozkurt kaldırıldığı hastanede şehit oldu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana'da motosikletli 2 teröristin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

 

MOTOSİKLETLE SALDIRDILAR

 

Alınan bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi, Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde görevli evrak dağıtan polis memuru Yılmaz Bozkurt, motosikletle caddede giderken, yanına yine motosikletle yaklaşan kasklı 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı.

 

ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI

 

Ağır yaralanan polis memuru Yılmaz, kaldırıldığı Acıbadem Adana Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Mersin'in Aydıncık ilçesinde olan Yılmaz Bozkurt'un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

3. ŞEHİT!

 

Adana'daki Dağlıoğlu Polis Merkezi, geçen yılın temmuz ayından bu yana polis memuru Yılmaz Bozkurt ile birlikte üçüncü şehidini verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.