Tarsus »

Tarsus' ta Kamyonet Otomobili Biçti 2 Ölü

Mersin’in Tarsus İlçesinde kamyonetle, otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et

Alınan bilgiye göre, Mavi Bulvardan Gazipaşa istikametinde seyir halinde olan 01 BCF 97 plakalı ticari kamyonet, Gazipaşa Bulvarından gelen Veysel Öz’ün (29) kullandığı 01 DJH 10 plakalı otomobile, kavşakta süratli şekilde çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yola savrulurken, kamyonet devrildi.   Kazada kamyonet içerisinde bulunan ve çarpmanın etkisiyle yola savrulan Ali İhsan Köse (33)olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan İbrahim Yanardağ (56) 112 Ekiplerince kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

 

Otomobil içerisinde bulunan 29 yaşındaki Veysel Öz ile eşi 23 yaşındaki Merve Öz ise Medical ParkTarsus Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.   Merve Öz’ün durumunun ağır olduğu öğrenilirkenolayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

Öte yandan vatandaşlar, trafik kazasının meydana geldiği kavşakta trafik ışıklarının olmadığını belirterek bu nedenden dolayı sürekli ölümcül kazalarının meydana geldiğini belirttiler. (İLKHA)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.