Silifke »

Silifke'de Yat Kazasında Feci Ölüm

Mersin’in Silifke İlçesine bağlı Atakent mahallesinde denizde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
(HABER: ATİKE CEYLAN-ÖZEL)-Edinilen bilgiye göre: Adana’dan Atakent’te hafta sonu için tatile gelen Kemal Polat (33) isimli vatandaş, Yapraklı koy mevkiinde denize girer. Bu sırada özel yatıyla denizde gezintiye çıkan Mersinli bir otel sahibi iş adamı teknesiyle oradan geçer.  
 
Aynı bölgede denizde yüzen Kemal Polat’ı görmez ve Polat yatın motor pervanesi tarafından karnından yaralanır.
 
Bu durumu çevreden gören  vatandaşlar hemen yardıma koşar. Olay yerinden geçen jandarma motorize timleri de denizde bulunan yaralıyı sudan çıkartmak için yardımcı olur.
 
Vatandaşın güçlükle denizden çıkardığı Kemal Polat’a olay yerine çağrılan 112 acil durum ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılır.
 
Olayı gören vatandaşlarca yaralanan Polat’ın denizden çıkartılmasına yat sürücüsü de yardım ettiği belirtildi.
 
Olay yerinden ambulansa bindirilen ağır yaralı Kemal Polat’ın Silifke Olbamed  hastanesine kaldırıldığı, buruda yapılan müdahalenin ardından hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Tekne sahibinin ise  yaralı Polat ile birlikte,  ambulansla hastaneye gittiği ve buradan sonra kimsenin kendisini görmediği ve kayıplara karıştığı iddia ediliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.