Güncel »

Adana Sabancı Merkez Camii’nde canlı bomba paniği

Adana’da 28 bin 500 kişilik Sabancı Merkez Camii’nde canlı bomba paniği yaşandı. Ramazan ayının son Cuma namazını kılmak için Adana Sabancı Merkez Camii’ne giden vatandaşlar Cuma Hutbesi okunurken hareketli saatler yaşadı.


@mersinhaber 'i takip et
Bir kişinin ayağa kalkıp imama doğru koşması 'canlı bomba' paniğine neden oldu. Cami bahçesine çok miktarda ambulans sevk edildi.
 
İmamın elinden mikrofonu alan 20-25 yaşlarındaki Suriye uyruklu olduğu belirtilen şahsın önce 'canlı bomba' olduğu sanıldı. Cemaat tarafından etkisiz hale getirilen şahıs polis tarafından gözaltına alındı ve cemaat bomba ihtimaline karşı camiden tahliye edildi.
 
Olayı yaşayan vatandaşlardan Coşkun K., “Birisi imamın elinden mikrofonu kapıp arapça bir şeyler söyledi. O korku ile cemaat birden dışarı çıkmaya başladı. Yaşlı ve çocuklar ayak altında ezilme tehlikesi yaşadık. Ama adamın üzerinde bir şey yoktu’ dedi.
 
Diğer bir vatandaş da, “Birisi imamdan mikrofonu kaptı gömleğini yukarı kaldırdı. Biz de bomba sanıp kaçtık.” diye konuştu. 
 
Polis merkezine götürülen şahsın üzerinde yapılan aramada herhangi bir patlayıcı bulunmadı. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.