Çamlıyayla »

ÇAMLIYAYLA’DA RAMAZAN’IN SON İFTARI

Çamlıyaylalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde, 3 bin kişi Çamlıyayla Pazar Yeri’nde iftar sofrasında bir araya geldi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MERSİN HABER-
 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında 13 ilçede düzenlenen iftar yemekleri Çamlıyayla ile son buldu.
Çamlıyaylalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde, 3 bin kişi Çamlıyayla Pazar Yeri’ne kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.
Ramazan ayı boyunca Mersin’in 13 ilçesinde düzenledikleri iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Ramazan boyunca tüm ilçelerimizde hemşehrilerimizle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla aynı iftar sofrasına oturmanın hazzını yaşadık. Bir Ramazan Bayramı’nı daha aynı duygular ile geçireceğiz. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi.  
 
İftar yemeğine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Çamlıyayla Kaymakamı Abdurrahman Çiftçi, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Kudret Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YKB

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.