Mezitli »

Mezitli Sanayiinde Bulunan Hırdavatçıda Patlama: 1 Yaralı

Edinilen bilgilere göre; Mersin Mezitli Sanayi Sitesinde bulunan bir hırdavatçı dükkanında akşam saatlerinde nedeni henüz bilinmeyen bir patlama meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et

Edinlilen bilgilere göre; Mersin Mezitli Atatürk Mahallesinde bulunan Mezitli Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir hırdavatçı dükkanında akşam saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre patlamanın meydana geldiği dükkanın içerisinde bulunan ve sahibi olduğu öğrenilen 1 kişinin yaralandığı, yaralı şahsın olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

 

Hırdavatçıda meydana gelen patlamanın ardından dükkanda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdehale ederken, sanayi sitesindeki patlamayla sesin geniş bir bölgede duyulduğu öğrenildi. Alevlerin ve dumanların yükseldiği iş yerinde çıkan yangının söndürme ve soğutma işleminin devam ettiği kaydedildi.

 

Bilgiler geldikce haberimiz güncellenecektir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.