Tarsus »

CENAZESİ ALMANYA'DAN GETİRİLDİ

Tarsuslu Yusuf Geçim vefat etti. Merhumun cenazesi yurda getirilerek Tarsus Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-    Tarsus'un   tanınmış elektrikçi esnaflarından  Hasan Geçim’in oğlu, Gökhan ve Erhan Geçim’in ağabeyleri, Yusuf Geçim, dün Tarsus şehir mezarlığında gözyaşları ve dualarla ebedi istirahatgahına tevdi edildi.

Aynı zamanda Tarsus Gazeteciler Cemiyeti başkanı  ve Yeni Doğuş gazetesi yazı işleri müdürü Emre Geçim’in  amca oğlu olan Yusuf Geçim önceki gün Almanya’da geçirdiği rahatsızlık sonucunda hakkın rahmetine kavuşmuştu. Merhumun cenazesi dün yurda getirilerek Tarsus Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

Cenaze törenine Tarsus Kaymakamı Bekir  Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can,   eski milletvekillerinden Ali Oksal,  Tarsus eski Jandarma komutanlarından Yarbay  Kazım Bahadır Ersoy, Emniyet müdürü Salim Çakan, İlçe Jandarma komutan vekili Üstteğmen Ahmet Pek,  Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bazı oda ve dernek başkanları ile sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda aile dostu katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhumun cenazesi omuzlarda taşınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Bizde merhuma Allah’tan rahmet, kederli Geçim ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.YKB.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.