Akdeniz »

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 7. GÜN

Yıldız '“Bu Ak Partinin veya Mehmet Yıldız’ın sorunu veya derdi değil. Bu dava hepimizin, ülkemizin, Türkiye’nin davasıdır”


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER- Mehmet Yıldız “Tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarını meydanlara çağırıyorum. Darbecilere karşı birlikte nöbet tutalım” dedi.

“Bu Ak Partinin veya Mehmet Yıldız’ın sorunu veya derdi değil. Bu dava hepimizin, ülkemizin, Türkiye’nin davasıdır”

Darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra  başlatılan Demokrasi nöbetinde dün 7. Gün de halk dimdik ayakta, meydanlardaydı.

Tarsus’ta hergün akşam saatlerinde Küçükminare camisi ve Kaymakamlık binası önünde toplanan kalabalık halk topluluğu Demokrasi Nöbeti tutmaya  devam ediyor.

Demokrasi Nöbetinin 7. gününde Kaymakam  Bekir Atmaca, Müftü Hayri Erenay, Ak Parti ilçe başkanı Mehmet  Yıldız, halkla birlikte saygı duruşunda bulunarak istiklal marşını söylediler.

Sadece Türk bayraklarının dalgalandığı Demokrasi Nöbetinin 7. gününde  konuşan ilçe başkanı Mehmet Yıldız “buradan çağrımı tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına yineliyorum. Gelin Darbecilere karşı bizlerle birlikte nöbet tutun. Bu Ak Partinin veya Mehmet Yıldız’ın sorunu veya derdi değil. Bu dava hepimizin, ülkemizin, Türkiye’nin davasıdır. Bu işe siyaset bulaştırmayın ve Türk halkı ile meydanlarda bir ve bütün olun” dedi.YKB


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.