Bozyazı »

Mersin Bozyazı Belediyesi Yaşlıların Eli Ayağı Oluyor

Mersin Bozyazı Belediyesinden ihtiyaç sahibi yaşlılara Tekerlekli sandalye hediyesi başkan yardımcısı tarafından bizzat evlerine teslim ediliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Emekli öğretmen Yalçın ÖZCAN Hocanın annesi Havva Özcan'a tekerlekli sandalye hediye ettik. Oğlu Yalçın ÖZCAN'ın bakımına muhtaç olan Havva ÖZCAN adına Yalçın ÖZCAN Bozyazı Belediyesine müracaat etti. Havva ÖZCAN'ın tekerlekli sandalye talebi Bozyazı Belediyesince Büyükşehir Belediye Başkanlığına iletildi. Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığınca yapılan inceleme ve tetkik sonucunda Havva ÖZCAN'a tekerlekli sandalye verildi.
 
Tekerlekli sandalye Bozyazı Belediyesi Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN tarafından Havva ÖZCAN'a evinde teslim edildi.
 
            Tekerlekli sandalyeyi teslim alan Havva ÖZCAN'ın oğlu Öğretmen Yalçın ÖZCAN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Tekerlekli sandalyeyi teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN engellilerimizin hayatı ne kadar rahat olursa bizlerde o kadar rahat oluruz. Yaşlılarımızın eli ayağı olabilme, onlara hizmet edebilmek bizleri mutlu eder.  Havva ÖZCAN teyzemizin hayatını birazcık kolaylaştırdıysak ne mutlu bizleri. 
 
Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Hanım Hastaların gönlünü almaya devam ediyor
 
Kaynak: Bozyazı Ajans

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.