Güncel »

Valilik Mersin'deki FETÖ/PDY Son Tutuklamaları Açıkladı

Mersin Valiliği Açıkladı: FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı oldukları şüphesiyle gözaltına alınan 3 Deniz Subayı, 1 Deniz Astsubayı, 1 Komiser Yardımcısı, 1 Polis Memuru, 1 Din görevlisi ve 1 İş Adamı sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklama:
 
15 Temmuz 2016 tarihinde Anayasal düzeni yıkmaya yönelik darbe teşebbüsünde bulunan, devletimizin ve milletimizin varlığını, birliğini, halkımızın can ve mal güvenliğini, demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak ilimizde yapılan mücadele kapsamında;
 
        
        FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı oldukları şüphesiyle gözaltına alınan Doğu Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda görevli 3 Deniz Subay ve 1 Deniz Astsubay, Mersin Emniyet Müdürlüğünde görevli 1 Komiser Yardımcısı ve 1 Polis Memuru, ayrıca 1 din görevlisi ile 1 işadamı sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.
        
        Kamuoyunun bilgisine sunulur. 26.07.2016
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.