Siyaset »

ALİ CUMHUR TAŞKIN “BU ALÇAKÇA BİR İHANET”

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ALİ CUMHUR TAŞKIN “DÜNYA BUGÜNE KADAR BÖYLE ALÇAKÇA BİR İHANET GÖRMEDİ”


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- AK  Parti Mersin milletvekili Ali Cumhur Taşkın , 15 Temmuz tarihinde girişilen darbe olayını kınayarak Bu halkımız darbecilere iyi bir ders vermiştir” dedi.

Taşkın, Tarsus’ta Kaymakamlık binası önünde Demokrasi nöbeti tutan partili partisiz tüm vatandaşları  saygıyla selamlarken, Milletvekili aday adaylarından Tamer Erdoğan, Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız, Kadın Kolları başkanı Nesrin Baş, Gençlik Kolları başkanı Ahmet Yorgun  da kendisini yalnız bırakmadı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Taşkın şunları söyledi:

“Demokrasiyi, Millet iradesini içine sindiremeyen hainler, FETÖ”cü ihanet şebekeleri milletimizin ve dünyanın gözleri önünde bir ihanet kalkışmasına yeltendiler. Dünya bugüne kadar böyle alçakça bir ihaneti ne gördü, ne yazdı. İşte bunun içindir ki bizler 15 Temmuz’u asla unutmayacağız. Nesilden nesile aktaracak ve asla unutturmayacağız. Çünkü bugün öyle birg ündür ki tarihimizde yaşanan en ağır ihanetin olduğu gündür. O gün, vatan hainlerinin milletin üzerine  silahları ile savaş açtığı gündür. İhanet şebekeleri ve terör örgütleri üzerinden devletimize ve milletimize de diz çöktürmek isteyen şer odaklarının Osmanlı tokadını yediği gündür. 15 Temmuz öyle birgündür ki, bir milletin nasıl bir gecede sokaklara dökülerek kahramanlık destanı yazdığı gündür. 15 Temmuz’da tankların, bombaların ve kurşunların iman dolu sinelere çarparak parçalanıp yok olduğu gündür. Bu tarih Yeni Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş tarihinin ilanıdır. Bu öyle bir mücadeledir ki, bedeli ne olursa olsun, Allah’ın izniyle zafere ulaştıracaktır bizleri. Bu demokrasi nöbetine katıldığınız ve millet iradesine, demokrasiye sahip çıktığınız için hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum”

YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.