Yaşam »

Tarsus'tan “Bir insan iki lisan ” projesi

11 kişilik Tarsuslu öğretmen grubu 21 Temmuz -05 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde eğitime katıldılar.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİN HABER- Dünya ülkelerinin ortak dili haline gelen İngilizce dilinin, konuşma pratiğinin geliştirilmesi ve girişimcilik konularında farklı yaklaşımların görülmesi üzerine 11 kişilik Tarsuslu öğretmen grubu 21 Temmuz -05 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde eğitime katıldılar.
 
İngilizce dil becerilerinin geliştirilmesinin yanında girişimcilik adına Alman iş disiplinini ve tarzını inceleme fırsatı buldular.
 
Almanya'da gerçekleşen 15 günlük İngilizce eğitimi konusunda katılımcı grup tarafından gönderilen açıklamasa ise şu satırlara yer verildi;
 
"Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul müdürünün katılımıyla 21 Temmuz -05 Ağustos tarihleri arasında Erasmus+ projesi kapsamında Almanya'nın Berlin şehrinde “Bir insan iki lisan ” projesi kapsanımda eğitim faaliyeti gerçekleştirilmiştir.
 
Katılımcılar, eğitim faaliyeti yanında Almanya’nın tarihi ve kültürel özelliklerini de tanıma fırsatı buldular.
 
Katılımcılara eğitim faaliyetinin sonunda katılım sertifikası ve EUROPASS Hareketlilik belgesi verildi.ykb

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.