Çamlıyayla »

ÇAMLIYAYLA'DA iĞNE OYASI FESTİVALİNE BÜYÜK İLGİ

Festivalde İğne Oyası Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ve dört yıllık üniversite kazanma başarısı gösteren öğrencilere ödülleri verildi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla Kaymakamlığı ve Çamlıyayla Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği İğne Oyası Festivali  büyük ilgi gördü.

Çamlıyayla Merkez çarşı içi pazar yerinde gerçekleştirilen açılış Çarşı içerisinde kesilen kurdele ve kortej yürüşü ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan festival protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen defile ile son buldu.

Festivalde İğne Oyası Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ve dört yıllık üniversite kazanma başarısı gösteren öğrencilere ödülleri verildi. Çamlıyayla Belediye Başkanı ayrıca protokol üyelerine birer hatıra tabağı hediye etti.

Festivalin hemen akabinde Çamlıyayla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yörük Kültür Evi ve İğne Oyası Müzesinin açılışı gerçekleştirildi.YKB

 

 

 

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.