Anamur » Sağlık »

Yaralı Şahin’e Müdahale Edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’a kalıcı olarak gönderilen Hayvan Ambulansıyla Yaralı olarak bulunan Şahin’e Veteriner hizmetleri daire başkanlığı Anamur birimi tarafından müdahale edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur veterineri Hasan Kızmaz gözetiminde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından Anamur’a kalıcı olarak gönderilen hayvan ambulansı ile ihbar edilen noktadan alınan yaralı şahinin sağlık kontrolüne alınarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Hayvan sever Ali Kansu tarafından yaralı halde bulunan şahinin tedavisi için Alo 153’e gelen ihbarı değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı Anamur Birimini yönlendirerek Ali Kansu’nun talebine anında yanıt verildi. Ali Kansu’nun adresine ulaşan veteriner hekim yaralı şahini teslim alırken Kansu’ya duyarlılığı için teşekkür etti. Yaralı şahinin sağlık kontrolünün yapılmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.