Akdeniz »

Sahil Bandında yol ve alt yapı çalışmaları

Tarsus-Kazanlı arasında bayramdan sonra hız verilen çalışmalarda altyapılar yapılıp zemin sertleştirmesi yapılan bölümlerde çalışmalar sürdürülüyor.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER- İki yıl önce  başlanan 'Tarsus-Kazanlı Sahil Bandı Projesi'nin yol ve alt yapı çalışmaları devam ediyor.
Sık sık  çalışmaları denetleyen Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü ile Ayhanlar Firma yetkilileri, yolun ikinci etabının yapıldığını  söylediler.Toplamda 15 kilometrelik yolun 10.800 km'sinde bütünlü temel, binder ve aşınma çalışmaları yürüten Ayhanlar Firma yetkilileri, yolun büyük bölümünü bitirdiklerini ve kalan süre içerisinde  yolu tamamlayacaklarını ifade ettiler.
Firma yetkilileri, “Denizden yaklaşık 4 km.’lik bölümde yolu açıp, dolgusunu yapıyoruz. D-400 karayolundan (Çukurova Fabrikası Mevkii) sahile kadar gidecek olan yolun otoyol kavşağından Atalar köprüsüne bağlanıp, DSİ seddesi kenarından 7 km. denize doğru pompa istasyonunu takip edecek. Orman sahasından denize paralel olarak gidecek yolun uzunluğu 15 km. olacak ve yolu 9 km kısaltmış olacağız” dediler.
Bayramdan sonra hız verilen çalışmalarda altyapılar yapılıp zemin sertleştirmesi yapılan bölümlerde çalışmalar sürdürülüyor.
YKB

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.