Mezitli »

Mersin'de Acı Olay İnşaat İşçisi 10. Kattan Aşağı Düştü

Çalıştığı inşaatın 10. katından beton zemine çakılan inşaat işçisinin acı sonu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin'in Merkez ilçesi Mezitli'ye bağlı Yeni Mahalle 2. Çevre Yolu üzerinde inşaatı devam eden çok katlı binanın sıva çalışmasını yapan Kıyasettin Boryam isimli işçi üzerinde bulunduğu inşaat asansörünün 10. kattayken güvenlik halatının kopması sonucu beton zemine düşerek olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.


 
Olayın yaşandığı şantiyedeki diğer işçiler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Boryam’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yaşanan kaza sonrası çalışma arkadaşlarını talihsiz iş kazası nedeniyle kaybeden diğer işçiler göz yaşlarına boğulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 
İş güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan bu vahim kazanın ardından, iş kazasının meydana geldiği inşaat şantiyesi ve diğer şantiyeler deki iş güvenliği tedbirlerinin artırılıp, benzer durumların tekrarının olmaması için yetkili makamlarca düzenli -  düzensiz periyotlarda denetim ve kontrollerin yetkili artırılması kamuoyunca isteniyor. 
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.