Silifke »

Mersin Jandarmasından Sahte Para Operasyonu!

Mersin Silifke Atakent Mahallesinde civar esnaflardan sahte para ile alışveriş yaptığı Jandarma tarafından tesbit edilen şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre: Mersin Jandarması tarafından yapılan sıkı takip sonucu sahte para ile birden fazla yerde alışveriş yapan şüphelilerin Silifke ilçesi Atakent Mahallesindeki bir iş yerinde alış-veriş sonrası verdikleri 100 TL. nin sahte olduğu tespit edilmesi üzerine,  içerisinde bulundukları otomobil Silifke Kabasakallı Mahallesinde Jandarma ekiplerince durdurularak, yapılan aramada aracın iç lambası içerisine ve ilaç kutusuna gizlenmiş (54) adet sahte 100 TL. ele geçirildi.
           
Sahte parayla civardaki esnaflarda alışveriş yaptığı tespit edilen (5) şüpheli şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.