İş - Meslek - Personel »

DÜNYA GAZETE DAĞITICILARI GÜNÜ KUTLU OLSUN

Tarsus, Mersin ve diğer ilçelerimizdeki tüm gazete dağıtıcılarının ve gazeteye emek veren çalışanların bu özel günlerini kutlarız.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİNHABER-Tarsus’un en aktif emekçi gazetecilerinden Yakup Boncuk, 11 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladı. Boncuk, kutlama mesajında şu görüş ve temennilerde bulundu

“Gazete okumanın bir kültür olduğunu bilmemiz gerek. İletişim araçları çok çeşitlenerek yaygınlaşmış olsa da gazeteler hala eski önem ve değerinden bir şey kaybetmemiştir. 
Birçok gazete okuru abone olmak koşuluyla, işyeri ve ev rahatlığında gazete okumaktadırlar. Ama birçok kimse bu gazetelerinin hangi zorluklar da ellerine geçtiğini, kapısına gazetenin nasıl ulaştığını pek düşünmemektedirler.
Gazete dağıtıcıları, yani müvezziler yağmur, çamur, kar, kış demeden görevlerini yapmaktadır. Gazete dağıtıcıları fedakâr ve cefakâr insanlardır.
Tarsus’taki tüm gazete dağıtıcılarının ve gazeteye emek veren çalışanların bu özel günlerini kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”

Bizde başta gazetece dağıtıcılarımızın 11 Ekim Dünya Gazeteciler günlerini kutlar, emekçi basın mensubu arkadaşlarımıza saygılarımızı sunarız.
ykb


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.