Silifke »

Zeytinlik Alanda Başlayan Yangın, Ormanlık Alana Sıçradı

Mersin'in Silifke ilçesi Anayurt mahallesi Ağlı Dere mevkiinde bulunan zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin'in Silifke ilçesi Anayurt mahallesi Ağlı Dere mevkiinde bulunan zeytinlik alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Edinilen bilgilere göre: Zeytinlik alanda başlayan ve ateşin sıçradığı otlak - çalılıkların hızlı şekilde yanmasıyla alevler ormanlık alana sıçradı. Kısa sürede geniş bir alanı etkisi altına alan yangına Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleriyle, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler havadan ve karadan arasözlerle müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yaşanan yangın olayının ardından yangın sonrası bölgede soğutma işlemi yapıldı.
Yangının çıktığı bölgede bulunan ağıldaki büyük ve küçükbaş hayvanlar Mersin İtfaiyesi ekiplerinin hızlı çalışmasıyla tahliye edildi.
 
 













Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.