Güncel »

Mersin Polisi bu Kez Örgüt Çadırına İzin Vermedi

TSK’nın Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında Afrinde yaptığı operasyonda öldürülen terör örgütü PKK/YPG üyesi H.T. için kurulan örgüt taziyesine polis izin vermedi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
TSK’nın Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında Afrinde yaptığı operasyonda öldürülen terör örgütü PKK/YPG üyesi H.T.  için Mersin'in Mersin’in Akdeniz İlçesinde bulunan Gündoğdu Mahallesinde taziye çadırı açıldı.

Açılan taziye çadırın örgüt propagandasına dönüştürülmesinin ardından polis, açılan terör örgütünün ele başısı Abdullah Öcalan'ın posterlerin kaldırılmasını istedi.

 Uyarılara rağmmen çadırda örgüt propagandasının yapıldığı iddiasının üzerine polis müdahalede bulunarak çadırı kaldırmaya çalışırken, bazı örgüt yandaşı grupise polis taşlarla saldırdı. Polis çadırın kaldırılmasına karşı çıkanlara müdahale ederek çadırı kaldırttı.

 Yaşanan çatışmalarda ve terör saldırılarında, yüzlerce asker ve polisi şehit eden sonra çatışmalarda öldürülen terör örgütü elemanları için açılan taziye çadırları ve bu çadırlarda terör örgütünün propagandasının yapılması, vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılanıyordu.

Fakat bu kez böyle bir rezalete izin vermeyen Mersin Polisi şehit olan emniyet mensuplarına vefa gösterdi. (MersinHaber.com)
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.