Teknoloji »

WhatsApp'ta Görüntülü Konuşma Dönemi

WhatsApp'ta görüntülü konuşmaya dönemi başlıyor. İşte detaylar..


@mersinhaber 'i takip et
1

Android için WhatsApp uygulamasının beta sürümüne uzun süredir beklenen video arama özelliği nihayet geldi.

2

WhatsApp üzerinden aynı Skype veya FaceTime'da olduğu gibi video konferans yapabilmenizi sağlayan yeni özellik, internet üzerinden görüşme yapabilmenize olanak tanıyor.

3

Eğer video görüşmesi yapmak istediğiniz kişinin uygulaması güncel değilse, kişi güncelleme gerektiği ile ilgili bir bildirim alıyor.

4

Uygulamanın 2.16.318 sürümüyle birlikte kullanıma geçen video arama özelliği, şu anda oldukça kararlı bir şekilde çalışıyor gibi görünüyor.

5

Bir milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp, bu özellikle birlikte Google'ın Duo uygulaması ile birlikte diğer mesajlaşma uygulamalarına rakip oluyor.

6

Son dönemde yeni güncellemelerle sürekli servisini geliştiren WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Snapchat benzeri özellikleri de kullanıcılarla buluşturmuştu.

7

Eğer WhatsApp video aramasını hemen denemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan beta sürümü indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.