İş - Meslek - Personel »

BAŞARILI PERSONELLERE ÖDÜL VERİLDİ

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, memurlar, sözleşmeli memurlar ve taşeron personellerden üstün başarı gösterenleri ödüllendirdi.


@mersinhaber 'i takip et
MERSİNHABER- Tarsus Belediyesinde görev yapan memurlar arasında iş ve işlemlerinin aksamadan yürütülebilmesi için görevlerini ifa ederken göstermiş olduğu üstün gayret ve yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı başarılı olan personellere Belediye Başkanı Şevket Can tarafından İkramiye Belgesi ve İkramiye Ödülü verilirken, sözleşmeli memur ve taşeron personeller arasında seçilenleri ise Başarı Belgesi ve altınla ödüllendirdi.
 
Tarsus’u her geçen gün bir adım daha ileriye götüreceklerini ifade eden Belediye Başkanı Can, ‘’Başarının kaynağı çalışkan, azimli ve ekip ruhu içerisinde hizmet eden personellerdir. Sevgili arkadaşlar, 22 yılımızın her günü yaptığımız gibi çok çalışacağız. Tarsus’u her geçen gün bir adım daha ileriye götüreceğiz. Bunları geçmişte yaptık, bugün yapıyoruz ve gelecekte de Allah’ın izni sizlerin gayreti ile yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza Belediyemizin güler yüzünü ve hizmetlerini gösterdiniz. Sizleri tebrik ediyor unvanlarınıza göre İkramiye Ödülü, Başarı Belgesi ile ödüllendiriyorum’’ diye konuştu.
YKB

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.