Aydıncık » Eğitim »

AYDINCIK BELEDİYE BAŞKANI FERAT AKTAN OKULLARI TURLADI

Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, okulları gezerek öğrencilerle ve öğretmenlerle buluştu.


@mersinhaber 'i takip et
Anadolu Lisesi, Aydıncık Ortaokulu ve Kamaş İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Aktan, okul idarecileri ile bir süre sohbet etti. Başkan Aktan, yeni neslin şekillenmesinde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü söyledi. Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Başkan Aktan, okulların eksiklerini yerinde tespit ederek imkanlar çerçevesinde yerine getireceklerini kaydetti.
 
Amaçlarının eğitim kalitesini yükseltmek olduğunu ifade eden Aktan, "Her işin başı eğitim olduğunun bilincindeyiz. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim seviyesini yükseltmek. Onlara daha iyi şartlarda daha iyi eğitim verebilmek. Belediye olarak okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde maddi ve manevi her türlü desteği veriyoruz” dedi.
 
Daha sonra sınıfları gezen Başkan Aktan, öğrencilerle sohbet etti, sırada oturarak öğrencilik günlerini adeta tekrar yaşadı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Ferat Aktan, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 
Öte yandan Başkan Aktan, "Hadi gel köyümüze geri dönelim. Dönemiyorsak bari kitap gönderelim" projesiyle eğitime yaptığı katkılarından ötürü Öğretmen Halil Öz'ü makamında ağırlayarak bir plaket taktim etti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.