Güncel »

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Ak Parti'ye Sert Sözler!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çarpıcı ifadelerde bulundu. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
   Ankara'da Büyük Anadolu Buluşması düzenlendi. Düzenlenen buluşmaya pek çok dernek ve federasyon katılmasının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 

  Buluşmada konuşma yapan Kılıçdaroğlu çeşitli konulara değindi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun en çok Ak Parti'ye yaptığı göndermeler dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun Konuşmasından Bazı Satırlar:

" Hiç kimse endişe etmesin. Sayın Mustafa Kemal ile arkadaşları nasıl Trakya'nın, Anadolu'nun bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele ettiyse ben dahil tüm arkadaşlarım Anadolu'da Kuvayi Milliye ruhuyla mücadele edeceğiz."

"Sanıyorlar ki el kaldırıp indirerek rejim değişir. Rejim el kaldırma indirmeyle değişmez. Anadolu'nun ve bizim rejimimiz Cumhuriyet'tir. Cumhuriyet de el kaldırıp indirmekle olmadı. Birileri tarafından sınırlar çizilmedi. Herşey bu ülkenin insanlarının acısı, gözyaşları, kanı, şehitleri ve gazileriyle gerçekleşti. Onlar bize yaşanacak bir Türkiye bıraktı. Biz de aynı şekilde evlatlarımıza, torunlarımıza yaşanılabilir bir Türkiye bırakacağız, bunun sözünü veriyoruz."




 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.