Güncel »

Kütahya'da Karısını Pompalı Tüfekle Vurarak Öldürdü!

Kütahya'da eşini pompalı tüfekle öldürdü. İşte detaylar..


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre Kütahya'da Murat Kandemir adındaki bir şahıs tartıştığı eşi Vildan Kandemir'î pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Cinayatten hemen sonra ticari taksi ile kaçtı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü, eşini öldüren Kandemir'i yakalamak için geniş çapta arama başlattı. Arama çalışmlarının ardından Kandemir'in Okmeydanı Mahallesi'nde arkadaşı Çetin Asma'nın evinde olduğu öğrenildi. Emniyet güçlerinin düzenlediği operasyon sonucunda Murat Kandemir'in arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca kaçmasına ve saklanmasına yardım eden arkadaşları da gözaltına alındı.

Murat Kandemir verdiği ifadesinde o gece eşinin kendisinden boşanma kararı verdiği ve bunun üzerine tartıştıklarını söyledi. O tartışma büyüyünce bu olayın yaşandığı söyledi. Kandemir ifadesinden sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.