Güncel »

Kaçırıldı Zannedilen Kız Ailesinden İlgi Görmek İçin Evden Kaçtığı Ortaya Çıktı!

İzmir'de kaçırıldı zannedilen kızın kendisi kaçmış. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
İzmir'in Karabağlar ilçesinde 16 yaşındaki Ayşegül S. babasına "Kaçırıldım" mesajı attı. Bunun üzerine paniğe düşen aile, çevreye ve polise haber verdi. Geniş çapta arama çalışması başlatan emniyet güçleri tüm terminal kameralarını da takibe aldı. Yatağından bilekleri kesilerek kaçırıldığı zannediliyordu. Evde kısa bir süre sonra Ayşegül S.'nin ablasının kimliğinin kaybolduğu anlaşıldı. Arama çalışmalarına devam eden emniyet güçleri otobüs terminalinde 16 yaşındaki Ayşegül S.'nin İstanbul bileti aldığını gördü. Hemen harekete geçen polisler, genç kızın eğitim sırasında tanıştığı ve İstanbul'da yaşamakta olan arkadaşı A.O.Y'nin yanına gittiğini öğrendi. İlgili adrese baskın yapan polisler kızı evde bulamadı. Bunuhn üzerine A.O.Y polislerle irtibata geçerek, kızı kaçırmadığını, Ayşegül'ün kendi isteğiyle geldiğini belirtti. Polisler, en yakın polis şubesine gitmelerini söyledi. İstanbul'da bir polis merkezine A.O.Y , Ayşegül S. ile birlikte gitti. 

Ayşegül'de Hiç Darp İzi Yok

Polisler, incelemeler sonucunda Ayşegül S.'nin herhangi bir yarasına veya vücudunda darp izine rastlamadı. Ayşegül'ün önceden 3 kez daha evden kaçtığı öğrenilince gerçekler ortaya çıktı. 

Ayşegül S'nin ailesine teslim edilmesine karar verildi. A.O.Y.'nin işlemlerinin devam ettiği açıklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.