Kültür Sanat »

BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARI TİYATRO İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun organize ettiği “Karlar Ülkesi” müzikli oyununa Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı ev sahipliği yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Zorlu Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen, Özlem Saraç'ın, Hans Christian Andersen'in “Karlar Kraliçesi” masalından yola çıkarak yazdığı ve Gaye Cankaya'nın yönettiği Karlar Ülkesi müzikli oyunu çocuklara dostluğun önemini anlatırken, doğa sevgisi de aşılıyor. 4 yaş ve üzeri seyircisine perdelerini açan oyun, her mevsimin kendine özgü dokusunu tüm renkleriyle sergilerken, çocukların yaşadıkları dünyayı anlamasına ve anlamlandırmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Müzik, dans gibi farklı sanat dallarını bünyesinde barındıran müzikalde rol alan 12 kişilik profesyonel oyuncu ve dansçılar, çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını açıyor.


Karlar Ülkesi’ni Saadettin Bey İlköğretim Okulu, Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu, Üstay İlköğretim Okulu, Adnan Özçelik Ortaokulu, 100. Yıl Akkent İlk ve Ortaöğretim Okulu, Mersin Üniversitesi Anaokulu’ndan çok sayıda öğrenci coşku ve heyecanla izledi. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.