Dünya »

Obama’nın Türk Raportörü Belediye Personeline Seminer

ABD Başkanı Barack Obama'nın Türk Raportörü ve Avrupa Birliği Beden Dili Danışmanlığı Davranış Bilimleri Uzmanı İlhan Doğan (Riccon) Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Birimi ve Anamur Belediye personeline seminer verdi.


@mersinhaber 'i takip et
02 Aralık 2016 Cuma günü Anamur Belediye Meclis Salonunda verdiği seminerde hayata bakış açısının önemine dikkat çekerek, beden dili ve düşünce okuma teknikleri hakkında bilgiler verdi. Düşünce okuma tekniği konusunda dünyada sayılı uzmanlardan olan  İlhan Doğan (Riccon) toplantı boyunca belediye personellerini sahneye çağırarak, seminerin keyifli geçmesini sağladı.

Seminerin Sonunda Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Gürel, Sezai Şimşek, Hasan Ali Sarıca ve Mehmet Tuğrul Davranış Bilimleri Uzman İlhan Doğan’a verdikleri seminerden dolayı plaket ve çiçek taktim etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.