Tarsus »

Mersin Tarsus'ta Motosikletle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı!

Mersin'in Tarsus İlçesi Öğretmenler Mahallesi Dumlupınar Bulvarında otomobilin ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan 30 yaşlarındaki 2 kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay gündüz saatlerinde Tarsus Öğretmenler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda seyreden üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklet sokaktan bulvara çıkmak isteyen bir otomobile yandan çarptı, çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunanlar yola savruldu. Çevredeki vatandaşların olayı haber vermesi üzerine 30 yaşlarındaki 2 yaralı adam sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü yara almazken otomobilde ve motosiklette maddi hasar meydana geldi.
 

Öğrencilerin Kullancığı Yolda Benzer Kazalar

Kazanın meydana geldiği noktaya yakın olan Hayrünnisa Köylügil İlkokulu öğrencilerinin ise bu güzergahı kullandıkları öğrenilirken benzer kazalarında daha önce bir çok kez meydana geldiği kaydedildi.




Kazanın meydana geldiği noktada daha öncede çoğu defa kazalar yaşandığından şikayet eden mahalle sakinleri, yaşanan üzücü kazaların önüne geçilmesini istediler. Bu noktaya yetkililerin çözüm bulmasını talep ettiler.
 
Öte yandan kaza ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
  
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.