Tarsus »

TARSUS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Tarsus Belediyesi yeni araçlar alarak araç filosunu güçlendirdi


@mersinhaber 'i takip et

Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için iki adet Çöp kamyonu ve bir adet forklift aracı alan belediye araç sayısını arttırdı.
 

Tarsus'un her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin araç parkını güçlendirdiklerini ve böylece vatandaşlara daha hızlı hizmet sunacaklarını söyledi.
 

Başkan Can, ‘’Tarsus' un 179 mahallesi var ve temizlik yapılacak alan sürekli genişliyor. Şehrimize daha iyi hizmet vermek için, halk ve çevre sağlığı açısından temizlik ve çöp toplama işini çok önemsiyoruz. Bu nedenle temizlik ve çöp toplama çalışmasını daha etkin ve seri yapabilmek için 2 adet 2016 model Iveco marka 9 tonluk sıkıştırmalı çöp toplama aracı ile 1 adet Doosan forklift aracı satın aldık. Şehrimizde bir sıkıntı yaşanmaması ve vatandaşlarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ayrıca şehrimizdeki anaokulları ve ilköğretim okullarına çizgi film karakterlerini oluşturan konteynerler dağıtacağız. Bu şekilde öğrencilerimizin dikkatini çekeceğini ve çevreye daha faydalı olacaklarını düşünüyorum’’ ifadesini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.