Akdeniz »

AK PARTİ'NİN MERSİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

AK PARTİ'NİN MERSİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU


@mersinhaber 'i takip et
Zafer Şahin Özturan Başkanlığındaki Ak Parti Akdeniz İlçe Teşkilatının başarılı çalışmaları ,tabanda gösterdiği etkili performans,Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve teşkilat Başkanı İstanbul Miletvekili Mustafa Ataş tarafından ödüllendirildi.
Ak parti kasım Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı için Mersin'e gelen Ataş ,Kasım ayı Teşkilat performans Sistemine göre Mersin'de 1. olan Ak parti İlçe Teşkilatına ödülünü verdi. 1.lik ödülünü İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan'a takdim eden Ataş ,başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Özturan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.
Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan da ''Verilen bu ödül İçin Yönetim Kurulu Üyelerimize Belediye Meclis Üyelerimiz Kadın Kollarımıza Gençlik Kollarımıza Mahalle Başkanlarımıza ve bize evini açan, emeği geçen tüm Üyelerimize teşekkür ederiz.Durmak Yok Mersin'imiz ve Türkiyemiz İçin Çalışmaya Devam ''dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.