Yerel »

Ak Parti Mersin İl Başkanı'ndan İstanbul Saldırısına Yönelik Açıklama

Ak Parti Mersin İl Başkanı, İstanbul'da gerçekleştirilen saldırıyla ilişkin konuştu. İşte detaylar...

   Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İstanbul'daki saldırı ile ilgili " Milletimizin başı sağolsun.."  gibi ifadelerde bulundu. 

 Ercik, yaptığı açıklamalarda " Asıl dikkat edilmesi gereken konu, ne zaman ülke ile ilgili bir karar alınsa hemen ardından bir terör saldırısı gerçekleştiriliyor. Bu tür saldırılar ülkenin birliği ve bütünlüğüne yönelik yapılıyor. Türk milleti bu türk saldırılara asla boyun eğmeyecektir." ifadelerinde bulundu. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.