Yenişehir » Güncel »

Büyükşehir Belediyesine Şikayet ve Dileklerinizi İletmek Mi İstiyorsunuz? Adres Forum

BÜYÜKŞEHİR ARTIK DAHA YAKIN


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek ve vatandaşlardan gelen istek, şikayet, görüş ve önerilere daha hızlı cevap verebilmek için hayata geçirilen Mersin Büyükşehir Belediyesi İrtibat Noktası, Forum AVM önünde açıldı.
Vatandaşlardan gelen tüm istek, şikayet, görüş ve önerilerin alınıp değerlendirileceği ve hızlı bir şekilde çözüm üretileceği irtibat noktalarından ilki Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Yenişehir ilçesi Forum AVM önünde faaliyete geçti.
Forum AVM’den sonra 2017 yılı içerisinde faaliyete geçecek olan İrtibat Noktaları, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara açılan kapısı olacak. İrtibat Noktası ile vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kolayca ulaşabilecek, talep, istek ve şikâyetlerini daha hızlı iletebilecek.
Modern belediyecilik anlayışıyla Mersin halkı için yapılan tüm hizmetleri ve etkinlikleri vatandaşlara daha iyi aktarmak maksadıyla kurulan İrtibat Noktası, vatandaşların belediye binalarına gitmelerine gerek kalmadan Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile yerinde hizmet verme amacı güdüyor.
Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile vatandaşların istek, talep ve şikayetleri online olarak sisteme aktarılıyor. İrtibat Noktası’na şikayetini ileten vatandaşlara takip numarasının olduğu bilgilendirme mesajı otomatik olarak gönderilirken, aynı zamanda istek ve şikayetler sistem üzerinden ilgili daire başkanlıklarına iletiliyor. Daire Başkanlıkları tarafından saha ekiplerine gönderilen şikayetler incelenerek, çözüme kavuşturulanlar hakkında ilgili vatandaşa sistem üzerinden bilgilendirme mesajı gönderiliyor.
Sözlü şikayetlerin yanı sıra Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile işleyişi aynı olan Whatsapp İhbar Hattı ile de vatandaşlar fotoğraf ve video aracılığı ile istek, talep, şikayet ve önerilerini Büyükşehir Belediyesi’ne iletebiliyor.
İrtibat Noktası’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yüz yüze daha verimli ve etkin hizmet alabilecekleri İrtibat Noktası’nı istek ve şikayetlerin yanı sıra teşekkür etmek için de ziyaret ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin İrtibat Noktası hizmetinden oldukça memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise şehrin en işlek noktalarından biri olan Forum AVM önünde hizmet vermeye başlayan bu uygulamanın hem zaman hem de kaliteli ve hızlı hizmet almak açısından iyi düşünülmüş bir hizmet olduğunu ve severek bu hizmetten faydalandıklarını belirttiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.