Gülnar » Bozyazı » Güncel »

Mersin'de Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Mersin'in Gülnar ve Bozyazı ilçelerinde kar yağışı araç sürücülerin mahsur kalmasına neden oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Akşam saatlerinden Mersin'in Gülnar ve Bozyazı ilçelerindeki etkisinii artıran kar yağışı yolların kapanmasına neden olurken, bazı araç sürücleri ise yollarda mahsur kaldı.

Mahsur kalan sürücülerin imdadına yetişen  Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla kapanan yolları iş makineleriyle açarak ulaşımı tekrar sağladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medyadaki hesaptan yapılan açıklamada, "Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gezende yolunda teklikeli buzlanma dolayısıyla yolda 1 Tır ve 15 araçla birlikte aynı zamanda Diyaliz Aracıyla mahsur kalan hastalarımızı evlerine ulaştırdık. Gülnar'da Yarmasu, İshaklar, Kaşoluk, Demirözü, Dayıcık, Akgedik mevkii Konur, Bolyaran ve bir çok mahalleyle birlikte Bozyazı'da ise Ardıçlıtaş, Kızılca, Derbent Alanı, Elmakuzu mahalle yollarında karla mücadele devam ediyor. Ayrıca kar yağışı beklenen diğer ilçelerimizde de ekiplerimiz hazır beklemektedir'' denildi.



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.