Anamur »

ANAMUR’DA 3 HAYAT KADININDA FRENGİ ÇIKTI

ANAMUR "PANİK"


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Anamur’da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda yakalanan hayat kadınlarıbndan 3’ünde frengi hastalığı tespit edildi. Yetkililer, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurarak kontrollerini yaptırmalarının hem aileleri hem de toplum için büyük önem arz ettiğini dile getirdiler. 


Geçtiğimiz günlerde Anamur Jandarma ve Polis ekipleri tarafından yapılan fuhuş operasyonunda çok sayıda kişi tutuklanırken,  sağlık yönünden yapılan açıklamalar vatandaşı tedirgin etmeye başladı. Yapılan kontrollerde 3 hayat kadınında frengi hastalığına rastlandı.

Edinilen bilgilere göre, sınır dışı edilen yabancı uyruklu  13 hayat kadınından  Leyla T. Vera N. Ve Nana M isimli kadınlardan frengi hastalığı çıktı.

Anamurda uzun süre kaldıkları belirlenen kadınların bu durumu ilçede paniğe  neden oldu. Yetkililer, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurarak kontrollerini yaptırmalarının hem aileleri hem de toplum için büyük önem arz ettiğini dile getirdiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.