Toroslar »

TOROSLAR’IN PERİLERİ DEPLASMANDA FARK ATTI

TOROSLAR’IN PERİLERİ DEPLASMANDA FARK ATTI


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi C Grubunda mücadele eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımı, deplasmanda oynadığı maçta Şanlıurfa DSİ Spor'u 58-18 skorla farklı mağlup etti.

 
Maç önü yapılan seremonide her iki takımın oyuncuları el ele verip, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” pankartıyla çıkarak, teröre karşı tepkilerini gösterdiler.

 
Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü ve Basketbol Antrenörü Mehmet Alagöz, deplasmandan önemli bir galibiyetle döndüklerini belirterek, hedeflerinin ikinci lige çıkmak olduğunu söyledi.

 
Toroslar Belediye Başkanı Hamit  Tuna da alınan bu galibiyetten dolayı Basketbol Antrenörü Mehmet Alagöz’ün nezdinde tüm sporcularını tebrik ederek, ligin en genç kadrosuna sahip olmalarına rağmen ekibin müsabakalarda büyük başarılar elde ettiğini ve kentimizi en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

 
Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı; 14 Ocak Cumartesi günü saat:18.00’de Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan  7. Bölge Kapalı Spor Salonunda Ankara Altınel Spor Kulübü’nü ağırlayacak.
 
 
 
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.