Kültür Sanat »

ROMAN HAKLARI VE MERKEZİ PROJESİ İMZALANACAK

ROMAN HAKLARI VE MERKEZİ PROJESİ İMZALANACAK


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı


Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu işbirliği ile roman çocuk ve gençlerin yanı sıra yetişkinlerin de kişisel, sosyal, sanatsal becerilerini geliştirmek, ekonomik entegrasyonuna katkı sağlamak amacıyla oluşturulması planlanan Roman Hakları ve Merkezi Projesi’nin imzalanması için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yetki verilmesi ile ilgili teklif, direkt oylamaya geçilerek, oy birliği ile kabul edildi.

 
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 9, komisyon raporlarına ait 29 ve gündem dışı 1 madde görüşüldü. İdare teklif ve komisyon raporlarına ait maddelerin görüşülmesi ve ilgili birim komisyonlarına oy birliği ile havale edilmesinin ardından Meclis Toplantısı’nda gündem dışı maddeler konuşuldu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.