Güncel »

MERSİN İL JANDARMA İHBARI DEĞERLENDİRDİ, 17 YILDIR ARANAN KİŞİYİ YAKALADI

MERSİN İL JANDARMA İHBARI DEĞERLENDİRDİ, 17 YILDIR ARANAN KİŞİYİ YAKALADI


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde ve yurt genelinde meydana gelen olaylar neticesinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri çıkartılan şahısların yakalanıp adli makamlara teslim edilmesi, bu doğrultuda halkın huzur ve güveninin sağlanması maksadıyla yasalar çerçevesinde görevini icra etmektedir.

 
Bu faaliyetler kapsamında; 16.01.2017 tarihinde alınan bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu Silifke ilçesi Susanoğlu Beldesi Can sitesinde Ü.K.K adına kayıtlı, üzerinde kendi resmi bulunan nüfus cüzdanını görevli devriye komutanına gösteren şahıs hakkında yapılan araştırmada, ADANA 1.AĞIRCEZA MAHKEMESİNCE KASTEN ÖLDÜRMEK suçundan (17) yıldır arandığı anlaşılan, M.K isimli şahıs olduğunun tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş ve Cumhuriyet Savcısının talimatı ile kasten adam öldürmek ve evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edilmiştir.

 
Mersin İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde aranan şahısların süratle yakalanması, toplum içerisindeki suçluların barındırılmaması için gerekli yasal mevzuat çerçevesinde işlemler yaparak, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.