Tarsus »

KAYMAKAM ÜNAL, “BERDAN NEHRİNE GERDANLIĞI TAKIYORUZ”

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alan yaptığı Berdan Nehri 1. Etap projesinin temeli atıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alan yaptığı Berdan Nehri 1. Etap projesinin temeli atıldı.
 
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ise, bugün burada Berdan Nehrine gerdanlık takıldığını söyledi.

 
Kaymakam Ünal, “Berdan nehri, ilk geldiğimde bir külfet idi. Tabi 15 gün önce deselerdi ki “Kaymakam Bey burada temel atma törenine katılacaksınız.” Kimse inanmazdı, ben de inanmazdım. Bakıyoruz ki, bugün burada Berdan Nehrine güzel bir gerdan takılıyor” şeklinde konuştu.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.