Tarsus »

"TARSUS ADALET SARAYI MÜZE OLACAK"

AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI İBRAHİM GÜL AÇIKLADI


@mersinhaber 'i takip et
Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Tarsus eski Adliye binasının, Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nın 2017 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Başkan Gül yaptığı yazılı açıklamada Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından Tarsus Eski Adliye binasının müze olarak restore edilip tamir ve bakımının yapılması için 18 Milyon TL ödenek çıkartılarak programa alındığını belirtti.

 Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Tarsus eski Adliye binasının modern ve tarihi dokusuna uygun olarak modern bir müze haline getirileceğinin altını çizerek Bakan Lütfi Elvan'a teşekkür ettiklerini kaydetti.

Başkan Gül konuşmasını şöyle sürdürdü;" İnşallah kısa bir zaman sonra Tarsus’a yeni yapılacak olan hastaneninde ihalesinin yapılacağı müjdesini sayın Bakanımızdan bekliyoruz. Tarsus’ta yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağız.

Bu yatırımların bir an önce yapılabilmesi için elimizden gelen tüm gayretimizi Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı olarak ortaya koyuyoruz", dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.