Erdemli »

ERDEMLİ DE “TALK SHOW”

ERDEMLİ DE “TALK SHOW”


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin’in Erdemli Belediyesi, sanat etkinlikleri çerçevesinde ‘Onur Yaprakçı Talk Show’ gösterisini vatandaşlarla buluşturdu.

 
Mersin'in Erdemli Belediyesi, sanat etkinlikleri çerçevesinde 'Onur Yaprakçı Talk Show' gösterisini vatandaşlarla buluşturdu.

 
Erdemli Belediyesinin katkılarıyla Erdemli Kültür Merkezi'nde sahne alan Onur Yaprakçı Talk Show vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Max Bendo, Ali Rıza Yılmaz ve Murat Ormiyak'ın konuk olduğu programda vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

 
Programın sonunda Onur Yaprakçı ve konuklarına Türk Bayrağı veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Onur Yaprakçı'ya başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini belirten Başkan Tollu, her şeye rağmen bu vatan için dik durmaya devam edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Programı izleyen vatandaşlara da teşekkür eden Tollu, sanat ve kültür dolu günler diledi.

 
Etkinlik esnasında gelen şehit haberi sebebiyle program erken bitirildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.