Sağlık » Güncel »

Mersin Şehir Hastanesi Hasta Kabulüne Başlayacak

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı açıkladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı, kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan Mersin Şehir Hastanesinde "son kontrollerin" sürdüğünü ve yakın zamanda hasta kabulüne başlanacağını bildirdi.

Çamsarı, Mersin Şehir Hastanesinde düzenlediği basın toplantısında, hastanenin sorunsuz bir sağlık hizmeti için son kontrollerin yapıldığını vurgulayan Çamsarı, "Şehir hastanemiz kabul aşamasına geldi. Yani bütün inşaat, teknik donanım, içerisindeki her türlü yapılarla beraber bize artık teslim edilecek. Bu teslim süreçleri bilindiği gibi tüm hastanelerde kabul işlemleri olur. Şu anda hastanemizde kabul sürecimiz işliyor. Sağlık Bakanlığımız, müşavir firmamız, özeldeki firmalar ve genel sekreterliğimizdeki uzmanlar tüm sistemleri kontrol ediyor." diye konuştu.

Mersinlilerin talep durumuna göre yeni alanlar ve uzman kadrolar oluşturulabileceğini aktaran Çamsarı, bin 253 yatak kapasitesine sahip hastane bünyesinde "hiperbarik oksijen tedavisi"nin de yapılacağını kaydetti
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.