Güncel »

38 Günlük Bebeğin Ölüm Sebebi Belli Oldu: Cinsel İstismar

Geçtiğimiz gün 38 günlük bebek hastaneye kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan bebeğin cinsel istismar sonucu öldüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
Van'da 38 günlük bebeğin, uğradığı cinsel istismar sonucu öldüğü belirlendi. 26 Ocak'ta özel bir hastaneye getirilen 4 kilogram ağırlığındaki erkek bebek tedavi altına alındı. T. ismiyle hastane kaydı yapılan ve 38 günlük olduğu belirtilen bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otopsi işlemlerinde bebeğin vücudunda ısırık, darp izleri ve ödem tespit edildi. Bebeğin istismara uğradığı da belirtildi. Olayın emniyete intikal etmesi üzerine soruşturma başlatan polis, bebeği hastaneye getiren ve annesi olduğu belirtilen P.T. ile birlikte yaşadığı iddia edilen F.A. ile arkadaşı Y.G.'yi gözaltına aldı. Anne P.T.'nin tutuklu bulunduğu cezaevinden doğum izni sonucu çıktığı öğrenilirken, bebeğin babası D.T. ise aranıyor.



sabah

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.