Güncel »

Önce 5 Yaşındaki Kızını Boğdu Sonra İntihar Eti

Türk asıllı anne 5 yaşındaki kızını boğarak öldürmüştü. Edinilen son bilgiye göre kendini de asarak intihar etti. İşte detaylar...


@mersinhaber 'i takip et
41 yaşındaki kadın, tedavi gördüğü Biberach Hastanesi'nde dün sabah odasında kendini asmış olarak bulundu. Temizlikçi kadının bulduğu E.E'ye doktorların müdahalesinin sonuç vermediği kaydedildi.

Cinayeti işleyen anne, polise suçunu itiraf edip teslim olmuştu. Tübingen Savcılığı, gözaltına alınan kadının ifadesinin alındığını, cinayet hakkında çok yönlü soruşturmanın devam ettiğini duyurmuştu. Cinayet kurbanı kızın iki ağabeyinin evde olduğu ancak kardeşlerin işlenen cinayetten haberleri olmadığı öğrenildi. Babanın ise cinayetin işlendiği gün evde bulunmadığı açıklandı.

Polis beş yaşındaki kıza yapılan otopsi sonucunda, çocuğun boğularak öldürüldüğünü, Türk asıllı bildirilen annenin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve tedavisi için bir kliniğe yatırıldığını açıklamıştı.





mynet

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.