Sağlık »

MERSİN ŞEHİR HASTANESİ, SAĞLIK TURİZMİNE BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAYACAK'

MERSİN ŞEHİR HASTANESİ, SAĞLIK TURİZMİNE BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAYACAK'


@mersinhaber 'i takip et
Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Mersin'de Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacak olmalarının heyecan verici olduğunu söyledi.


Mersin'de yapımı tamamlanan  Şehir Hastanesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılacak olmasını değerlendiren ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Mersin'de Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin resmi açılışını yapacak olmaları gerçekten bizler için heyecan verici. Şehir Hastanesi, yoğun bakım, onkoloji, kalp hastalıkları ve diğer branşlarda Mersin’in yatak problemine çözüm getirecek. Ayrıca bu hastane sağlık turizmi alanında da Mersin’e büyük bir katkı sağlayacak.” dedi.


ÇUKTOB olarak açılışa büyük bir katılım yapacaklarına vurgu yapan Demir, “Şehir hastanesi Mersin’de ve bölgemizde sağlık alanında yeni bir dönemecin başlangıcı olacak. Şehir Hastanesi,  her yönüyle mükemmel bir hastane. Böylesine büyük bir hizmetin bölgemize kazandırılmasından ötürü hükümetimize, devletimize, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 3 Şubat Cuma günü bölgemiz için tarihi bir gün. Açılışa, ÇUKTOB olarak büyük katılım sağlayacağız. Tüm üyelerimizi de Şehir Hastanesi’nin açılışına davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.