Siyaset » Güncel »

Mersin'deki Hastane Açılışına Zafer Çağlayan'da Katılacak

Ak Parti’li eski Bakan ve MersiN Milletvekili Zafer Çağlayan’ın da 3 Şubat’ta açılış için Mersin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde yer alacağı bildirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlayacak. Mersin Şehir Hastanesi’nin açılışını yapacak olan Erdoğan ve Yıldırım’ın gelişi için kent düzeyinde tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde sürpriz bir isim de yer alıyor. 2011 seçimlerinde Ak Parti Mersin Milletvekili seçilen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mersin ziyaretinde eşlik edeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlık yaptığı dönemde gözde bakanlarından olan Zafer Çağlayan, 17-25 Aralık FETÖ darbe girişimi mağduru olmuş ve siyasetten o dönem çekilmek zorunda kalmıştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.